[kwlug-disc] Running Ubuntu 1-4 in a VM on Windows

Bob Jonkman bjonkman at sobac.com
Tue Jul 3 18:31:21 EDT 2012


-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Or, since it's possibly an Ubuntu problem, you can bring it to Ubuntu
Hour on Friday, 7:00pm at Misty Mountain cafe.

- --Bob.

http://loco.ubuntu.com/events/ubuntu-ca/1800/detail/



On 12-07-03 06:19 PM, unsolicited wrote:
> Your best bet will be to bring it with you to the meeting Monday
> where there will be lots of bodies in close proximity, many of whom
> will be glad to help as they can.
> 
> 
[...]
> 
> On 7/3/2012 10:31 AM, Michael Savage wrote:
>> I have a Windows 7/64 Bit machine with 4G ram, 1G HDD. My
>> virtual machine is VMWare
>> 
>> I downloaded the 64 bit desk top version of Ubuntu.
>> 
>> I created a VM called Ubuntu, and installed via the iso image I 
>> downloaded. (All of this was done graphically.) I set aside 2G
>> RAM, and 50G HDD space for the VM.
>> 
>> Now when I try to run the VM, the following happens. ... I get a
>> message that ends with "Please wait for the graphical environment
>> to launch."
>> 
>> So I wait this is what happens. Starting AppArmor profiles. 
>> Skipping profile... Down to * checking Battery state -Which is
>> ok.
>> 
>> It hangs at: /etc/rc.local: ./run_upgrader.sh: not found
>> 
>> It waits here for about a minute and then the screen goes blank
>> and does nothing.
>> 
>> I can login with my name and password and get $ prompt of Ubuntu,
>> but I really would prefer to use the graphical environment to
>> start.
>> 
>> What is happening and how can it be corrected?
>> 
>> TIA, Mike
-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.11 (GNU/Linux)
Comment: Ensure confidentiality, authenticity, non-repudiability

iEYEARECAAYFAk/zcrEACgkQuRKJsNLM5eoDLQCg8lbGoW15yOE7ePUXCDhx0Hzh
qr8An11JpMLZWwEeQrhXEStGBThS2mfJ
=iH4A
-----END PGP SIGNATURE-----



More information about the kwlug-disc mailing list